CorelCAD 2020-update - Releaseopmerkingen

2020.5

Deze update bevat de volgende verbeteringen en uitbreidingen.

Gebruikersinterface

• (Alleen Windows) Het menu van de toepassing is opnieuw ingedeeld:
    • Exporteren naar ACIS SAT-bestanden is nu beschikbaar in het toepassingsmenu: Export > Export ACIS SAT (Exporteren > ACIS SAT exporteren).
    • In het menu Import (Importeren) zijn nu alle importeeropdrachten gegroepeerd.
  • De Duitse vertaling van de opdracht OFFSETEDGES is bijgewerkt en is nu KantenVersetzen.
  • De vertaling van de gebruikersinterface is verbeterd voor de volgende talen: Duits, Frans, Italiaans, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Tsjechisch en Turks.

Verbeterde opdrachten en functies

• De opdracht SPLINE (Gleuven) heeft een nieuwe optie om 2D-polylijnen te selecteren en te converteren in gleuven.
  • De factor voor de tekenschaal kan nu worden ingesteld in de werkbalk View Tiles (Weergavevensters).
  • De opdracht Fillet (Lijst) bevat nu functies voor het selecteren van objecten op basis van een vensterselectie.
  • De weergave van het arceringspatroon voor grote coördinaatwaarden van Gravel is verbeterd.
  • De opdracht TRIM (Trimmen) heeft verbeterde functionaliteit ter ondersteuning van bewerkingen in grote coördinaatbereiken (X, Y, Z).
  • De opdracht SWEEP (Vegen) ondersteunt nu meer vormtypen als veegpad.
  • In macOS is de weergavekwaliteit van tekeningen op Retina-schermen verbeterd.