Update 1 voor CorelDRAW Graphics Suite X8

Update 1 voor CorelDRAW Graphics Suite X8 bevat de volgende verbeteringen in de prestaties en stabiliteit (deze verbeteringen werden eerder uitgebracht als servicepack).

• Wanneer u dubbelklikt op CorelDRAW-bestanden met tekst, worden deze nu veel sneller geopend.
  • CAPTURE legt de cursor volgens verwachting vast wanneer de optie Inclusief cursor wordt geselecteerd.
  • Kleine problemen met CorelDRAW®- en Corel PHOTO-PAINT®-pictogrammen zijn opgelost, waaronder verbeterde weergave van pictogrammen wanneer het donkere of zwarte thema is geselecteerd.
  • Toepassingscursors worden in het juiste formaat weergegeven als u de lettertypegrootte van het besturingssysteem verhoogt tot 125%.
  • Het afdrukken van een CorelDRAW-document naar een apparaatonafhankelijk PostScript-bestand heeft niet langer tot gevolg dat de toepassing niet meer reageert.
  • De kleurkiezers zijn klaar voor gebruik wanneer u CorelDRAW of Corel PHOTO-PAINT opstart.
  • Van alle afbeeldingen in het welkomstscherm wordt het formaat correct aangepast als u de schaalfactor wijzigt in de gebruikersinterface van de toepassing.
  • Als u een maasvullingkleur bemonstert in een PowerClip-container, bevat het voorbeeld nu de kleuren van de maasvulling en niet de kleuren van de container.
  • De kleuren van maasvullingen komen overeen met de kleurmodus van het document.
  • De keuzelijst Lettertype in CorelDRAW wordt zonder vertraging weergegeven wanneer u grote mappen met lettertypen bijhoudt in Corel Font Manager.
  • De instellingen voor het middelpunt van verlooptinten blijven behouden in PDF-bestanden die worden geïmporteerd in CorelDRAW.
  • CorelDRAW Graphics Suite X8 kan worden geïnstalleerd als Visual Studio C++ Redistributable 2015 Update 2 al is geïnstalleerd.

Opmerking: update 1 bevat ook Hotfix 1, die problemen aanpakt waarbij toepassingen niet langer reageerden of langzaam werkten of bepaalde CorelDRAW-documenten werden geopend met één lege pagina.