Releaseopmerkingen bij Update 1 voor CorelDRAW Technical Suite 2017

Met Update 1, die een aantal door gebruikers gemelde en andere problemen aanpakt, wordt uw ervaring met CorelDRAW Technical Suite 2017 verbeterd. Deze update bevat de eerder uitgebrachte Lattice3D Studio CAD Corel Edition 2017 – Update 1 voor 3D CAD-importfilter.

Update 1 voor CorelDRAW Technical Suite 2017 bevat de volgende verbeteringen in de prestaties en stabiliteit:

Corel DESIGNER en CorelDRAW

• Corel DESIGNER 2017 en CorelDRAW 2017 lopen niet langer vast op Windows 10 CB (1703) met .NET 4.7 en een uitbreiding voor Microsoft Surface Dial geïnstalleerd.

Lattice3D Studio Corel Edition 2017 en Lattice3D Studio CAD Corel Edition 2017

• Als u het gereedschap Cross-section (Dwarsdoorsnede) gebruikt en meer dan drie doorsnedevlakken toepast, loopt de toepassing niet langer vast.
  • Het verwerkingsrapport (XLS-export) bevat nu ingevoegde afbeeldingen.
  • De titel van het venster Send to Corel DESIGNER (Naar Corel DESIGNER sturen) is niet langer verborgen.
  • De optionele uitbreiding Lattice3D Studio CAD Corel Edition 2017 biedt ondersteuning voor de meest recente 3D CAD-indelingen, uitgebracht in Lattice3D Studio CAD Corel Edition 2017 – Update 1 voor 3D CAD-importfilter. Gedetailleerde informatie over ondersteunde 3D- CAD-bestandsindelingen vindt u hier (PDF, in het Engels).